tisdag 5 juni 2012

Ny vecka and some new stuff

And time rolls on. Känns som att jag bara skriver om samma saker, men just nu är det inte mycket som händer. Har varit ledig i 3 dagar. Planterade om växterna idag, it was overdue. Nu har de lite större krukor att hållas i, tror de kommer bli glada när de väl får lite mer ljus också. Är ju så förbaskat dåligt väder och har vart det ett tag. So de slokar båda två, även fast de växt quite much. Tomaten har sprungit iväg ordentligt och just nu, i brist på annat att klättra på så får den dela ställning med the mystery plant.

Och the mystery plant itself har förgrenat sig, den skjuter nya armar hejvilt. Ska bli intressant att se när den stannar. Om den stannar. Bara det kunde bli fint väder igen så de får mer sol!

Börjar bli en smula nervös inför nästa jobb, som drar igång om knappa två veckor. Skaffade en till kavaj igår, är alltid bra att ha lite att alternera mellan. Vet inte än hurpass strikt det kommer vara, vet inte ens om jag kommer kunna ha inksen synliga. Förhoppningvis kommer det inte vara några problem, annars är det risk för en väldigt varm och instängd sommar... We shall see.

Skaffade ett par nya sandaler igår också, brukar alltid slita ut flera par per sommar, so I need more. Det är trevligt med variation också, vill ha några stycken till i fancy färger!

Nåt som känns lite trist är att årets säsong av Game of Thrones är slut! Varför är det så få avsnitt för? Va va va?! Varför kan de inte dra ut på det lite mer? But hey, True Blood drar igång igen nästa vecka, alltid nåt. Men där har de ballat ur totalt och följer knappt böckerna alls längre. Game håller sig iaf till storyn, även fast det lämnar en del att önska.

3 kommentarer:

  1. Jag är så sjukt imponerad av G. R.R Martin o hans författarskap. Nu läser jag ju böckerna på svenska o det är säkert en del som går förlorat i översättningar o så, men hans sätt att utveckla karaktärerna, o skriva det kanske lite oväntade är jättebra! Me like!

    SvaraRadera
  2. Tomaten vill nog ha en pinne :) Den klänger inte utan blir bara lång och behöver stöd. Pinne + snöre/ståltråd istehshit! ;)

    SvaraRadera
  3. Li, jag också! Han har så många intriger igång samtidigt och gör ändå rätt bra karaktärsutvecklingar. Jag vill att nästa bok ska komma ut nuuu! ^^

    Maja, jag ska se till att fixa en pinne till den, den verkar helt klart inte nöjd med det nuvarande arrangemanget :)

    SvaraRadera