söndag 12 februari 2012

Goes

Allrighty.

Imorgon går första flighten, via London sedan Singapore and theeen, 30 timmar senare landar jag i Brisbane. Ugh. Kommer kännas segt. Men blir upphämtad på flygplatsen i Brisbane av Josef och vi åker direkt till Yamba, en liten surferort ett par timmar bort. Finns tydligen mycket delfiner där så en god start på vistelsen, I'd say :) Sen är det tänkt att vi drar till Byron Bay några dagar. Efter det blir det förmodligen Surfer's Paradise och sedan vidare upp till Cairns, med en del stopp längsmed vägen. Men det blir även en sejour i Outbacken, vi ska köra till Ayers Rock och Darwin, jag skulle även vilja göra en avstickare till Coober Pedy, en gruvstad söder om Alice Springs där man minade opaler. Tydligen är alla hus under marken, bokstavligt talat uthuggna i klippan. Vore coolt att se. Josef har bil och vi ska köra överallt, ger mer frihet än att behöva förlita sig på bussar och man kan lätt ändra resplanen om man vill.

När vi åker längsmed östkusten vill jag göra en del stopp, bland annat vid Australia Zoo (Steve Irwins djurpark) men även göra flerdagsutflykter till Whitsunday Islands och Magnetic Island.

Har typ allt fixat, ska bara packa ;) Men det är alltid så, jag packar alltid kvällen innan, absolut inte tidigare. Kändes väldigt bra att plocka fram sommarkläder, är trött på kylan och ser fram emot att strosa omkring i shorts, linne och keps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar