fredag 17 februari 2012

"Look at them jumping!"

Chill idag. Sitter ute i skuggan på hostelet och äter vattenmelon. Kostade 14 spänn för 2 kg, kind of a good deal :) Vi har bokat utflykt till Fraser Island och Whitsunday Islands nu, så det är spikat. Så det blir 3 dagar på Fraser och lika länge bland Whitsunday Islands. Är ca en vecka kvar tills det drar igång dock, vi ska vara i Hervey Bay den 26e och sedan har vi två dagar mellan Fraser och Whitsunday.

Vi funderar på övrigt upplägg, tiden rinner iväg fort som attan nu. Imorgon tänkte vi åka till Brisbane, med en stop over i Surfers Paradise några timmar över dagen. Josef vill sälja bilen i Brisbane, så han har det gjort. För det kan bli tight med tid för det efter att vi kommer tillbaka från outbacken. Så vi är inte helt säkra på hur vi ska ta oss upp till Cairns och vidare... Det är äckligt dyrt med busspass. Ett alternativ är att försöka hyra bil upp till åtminstone Cairns. Har inte kollat upp det än, men det känns som att det vore kul att testa lifta. Blir för kortare sträckor, iaf längsmed östkusten eftersom vi vill stanna till här och där. Sen efter Cairns får man se hur det ligger till med tiden för outbacken. I värsta fall kan man flyga både till Alice Springs och Darwin. Eller om man skippar Darwin. Funkar inte det så kan man alltid skaffa busspass ändå. Förutsätter förstås att vi hinner sälja bilen. Oh well, det visar sig efterhand.

Har insett att 6 veckor är väääldigt kort tid att spendera i det här landet. Så mycket att se och göra! Förstår varför folk stannar ett antal månader.

En liten iaktagelse, det är fördjäfvla svårt att få tag i decent kaffe. Inget bryggkaffe tillgängligt, utan man får hålla till godo med latte eller cappucino, om man är nånstans där det finns bra kaffekedjor vill säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar